Na lokalnih trgih s ponosom zastopamo nekatere izmed vodilnih in globalno priznanih podjetij iz naše stroke in v sodelovanju z njimi prinašamo globalne novosti in trende. Blagovne znamke, ki jih predstavljamo, odlikujejo izdelki izjemne kvalitete in inovativnega dizajna

TCC PLUS DESIGN

Z lastno blagovno znamko TCC Plus Design želimo potrošnikom približati kakovostne in privlačne artikle iz segmenta gospodinjskih pripomočkov, po konkurenčnih cenah. Ponašamo se s skrbno načrtovano kolekcijo artiklov lastnega dizajna, zaznamovanih z visoko kakovostjo in brezhibno vizualno podobo.

Od leta 1999 Bergner skupina zagotavlja najbolj celovito kuhinjsko rešitev na evropskem teritoriju, kot tudi drugje po svetu.

Vodeno z vizijo predsednika in pionirja Janeka Davitashvilija, podjetje Bergner danes uspeva zaradi svoje zmagovalne strategije s svojimi strankami, distributerji in potrošniki, preko inovativnih in kakovostnih gospodinjskih izdelkov.

Po 22 letih delovanja, skupina Bergner še vedno raste in se razvija v skladu z vrednotami strasti, zaupanja, inovacije in strokovnosti.

 CS Solingen proizvaja kuhinjske pripomočke in pripomočke iz nerjavečega jekla že od davnega leta 1829 in do danes ostaja med najboljšimi svetovnimi proizvajalci v tej branži! Kakovost izdelkov Solingen je priznana v 48 državah po vsem svetu. Širok spekter izdelkov Solingen zajema vse, kar je potrebno za dobro opremljeno gospodinjstvo: kuhinjski pripomočki, ponve in posoda in noži. Osnovne značilnosti vseh izdelkov so kakovost, inovativnost in razumna cena.

Vodilno podjetje v regiji za izdelavo gospodinjskih izdelkov iz plastike s 30-letno tradicijo.

ALZA

Podjetje z 90-letno tradicijo se ponaša z lastnim teamom vrhunskih industrijskih oblikovalcev, ki so kreirali nekatere izmed najboljših ekonom loncev na trgu danes. Med njih se vrsti tudi model EVALVE, edini ekonom lonec na trgu, ki omogoča izbiro med tradicionalno in Super-Quick metodo kuhanja z enim samim pritiskom na gumb.

ALZA produkti se izdelujejo v 14.000 m² velikem in najsodobnejše opremljenem kompleksu, kjer prevladujejo dolgoletne izkušnje, predanost in inovacija, samo podjetje se je pa globalno uveljavilo kot eno izmed najboljših v branži.